Hjortetaksolie og kaniner

Så i sidste indlæg skrev jeg om, at jeg håbede at hjortetaksolie kunne holde kaninerne fra mit fine staudebed – og mine æbletræer. Det virker bare ikke. Det lugter, så det gør da hvad det skal, men siden jeg har hældt olie ud, så har både kat og kaniner sovet i bedet. Flere gange endda.

Jeg  ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, for at holde kaninerne fra mit staudebed. Sidste år accepterede jeg, at min have blev plyndret for al grønt, fordi det var første år, og både planter, kaniner og jeg lige skulle indordne os og finde ud af, hvad der fungerer og ikke fungerer, når man har fritgående kaniner i haven.

Jeg er stort havemenneske, og jeg vil virkelig gerne nyde min have – med planter og blomster – så jeg er nødt til at finde en løsning meget snart, så kaninerne ikke tager alt, så snart det begynder at spire.

Så hvad gør man, når hjortetaksolie ikke virker??? Jeg forstår det ikke. Hjortetaksolien stinker virkelig langt væk. JEG kan lugte olien et par meter fra bedet, så hvorfor generer det ikke kat og kaniner?

Hvis der er nogen som helst derude, som har nogle tips til, hvordan jeg kan holde kaninerne fra bare det ene bed, så del dem endelig.

Som tak får I disse vildt tilfældige billeder af kaninerne :)

Mærsk i vores pindsvinebed

mærsk

Mærsk, My og Karl tager en eftermiddagslur
kaninerne

Pippi og vores to katte

kaniner-og-katte

Pippi og Charlie tjekker om jeg har fået fjernet al ukrudt i bedet

charlie-og-pippi

 

 

2 thoughts on “Hjortetaksolie og kaniner

  1. Ulrik Landau on

    Hegning.med.hønsehegn.. Ellers prøv kejserlilljer først. Muldvarp hjort.og.harer kan ik li lugten

  2. Kaninsnak on

    Tak for tippet. Har ikke hørt om kejserliljer, men det er værd at prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.