Gode kaninbøger

Snak med andre om kaniner

Gode kaninbøger du bør læse

Understanding Your Rabbit’s Habits
Letlæselig og visuelt beskrivende bog om kaniners kropsprog og adfærd.

Bogen kan absolut anbefales til alle, uanset forudgående viden om kaniner. Der er noget at læse for både eksperter og nye kaninejere.

Bogen koster 91 kr. Køb den her

Why Does My Rabbit…?
Skrevet af en adfærdsbehandler med stor kærlighed til kaniner. Anne McBride beskriver de mange udfordringer, som kaninejere har, og forklarer hvorfor kaninen gør som den gør. Hun kommer også med forslag til løsninger for kanin og kaninejer.

Bogen koster 91 kr. Køb den her

 

10 Rabbit Behaviour Problems Solved
E-bog, der tager fat i de mest almindelige adfærdsproblemer hos kaniner, og hvordan du løser det. Der er mange gode informationer og tips i bogen.

E-bogen koster 11 kr. Køb den her

 

img056

The Private Life of the Rabbit
Bogen for alle kaninentusiaster! Bogen er et studie i kaniners sociale adfærd. Den er meget akademisk og detaljeret skrevet og kan derfor være svær at komme igennem. Men den er det værd. Den indeholder utrolig meget viden omkring kaniners sociale adfærd.

Bogen koster 100 kr. Køb den her

 

Textbook of Rabbit Medicine, 2e
2. udgave af det mest omfattende opslagsværk for dyrlæger. Bogen er velskrevet og også let at læse for kaninejere, der gerne vil sætte sig ind i sundhed og sygdomme hos kaniner. Bogen er også god at have med til dyrlægen ved konsultationer, hvis kaninen er syg.

Bogen koster 748 kr. Køb den her

The Relaxed Rabbit: Massage for Your Pet Bunny
Vil du lære at massere din kanin? Så er dette bogen for dig.

Du får vejledning og tips til forskellige typer massage og ikke mindst hvordan du lærer din kanin at slappe af og bare nyde.

Bogen koster 54 kr. Køb den her.

 

House Rabbit Handbook: How to Live with an Urban Rabbit
Dette er klassikeren og biblen for alle med huskaniner. Den første bog, der blev skrevet om at huskaniner, og som stadig er relevant at læse. Mange kaninejere starter med denne bog.

Bogen koster 128 kr. Køb den her.

 

Kaninboka forside

Den store kaninboka
Norsk bog om kaniner både inde og ude. Bogen er den eneste skandinaviske af sin slags, så har du ikke mod på at læse engelske bøger, så er dette bogen for dig. Den giver grundlæggende viden om adfærd og pasning af kaniner.

Bogen koster 369 kr. Køb den her

 

Stories Rabbits Tell: A Natural and Cultural History of a Misunderstood Creature
Akademisk gennemgang af tamkaninens historie. Bogen er ikke relevant for den almindelige kaninejer, men er interessant læsning for kaninejeren, der bare ønsker at suge viden til sig. Bogen er skrevet af præsidenten for House Rabbit Society.

Bogen koster 165 kr. Køb den her 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.